Háttér Stúdió
Háttér StúdióHáttér Stúdió

Háttér Stúdió

Bizonyára Önnel is előfordult már, hogy versenytársai kihívására villámgyorsan kellett reagálnia, és szolgáltatását, áruját széles körben, rövid időn belül kellett ismertté tennie. Vagy lépéselőnyhöz szeretne jutni a konkurensei mellett, egy akciós ajánlattal, új termékkel?

A hagyományos marketing lehetőségek közül figyelmébe ajánljuk szórólap tervezési szolgáltatásunkat, melyet most akciós áron, gyors átfutási idő mellett tud igénybe venni, nyomdai partnerünk (www.wmmedia.hu) segítségével pedig sokszorosíthatja 2 nap leforgásán belül.

Természetesen az Ön vállalkozásához szükséges egyéb grafikai, és nyomdai anyagok megvalósításában és kivitelezésében is segítséget nyújtunk, legyen az logóterv, névjegykártya, DM levél, vagy akár több száz oldalas kiadvány.

A több, mint 8 éves múltra visszatekintő Háttér Stúdió Kft. visszatérő megrendelői között tudhatja többek közt a MezőHír Média Kft.-t, az Avery Dennison Hungary Kft.-t, az IsoteQ® Magyarország Kft.-t, a Fagépszer Kft.-t, az Országos Tudományos Diákköri Tanácsot.